EasyGo Packages

Kies de formule dat het beste bij uw doestellingen aansluit

PharmaForum logo

Vergroot uw zichtbaarheid en ROI

EasyGo is een dienstenpakket gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen binnen de digitale marketingtechnologie. Het maakt deel uit van het standaardaanbod van Easyfairs maar u kiest uit vier pakketten datgene dat het best bij uw doelstellingen past.
easygo-logo

Online zichtbaarheid

Val het hele jaar door op : publiceer uw online bedrijfsprofiel, stel uw innovaties voor, deel uw nieuws…

Boost uw leads

Dankzij de Touch & Collect technologie, verzamel u snel de data van de bezoekers en u kwalificeer snel uw nieuwe leads.

Onsite zichtbaarheid

Val op zowel online als ter plaats : uw logo wordt weergegeven op displays op drukke plaatsen en op de registratiesysteem.

Touch & Collect technologie

Smart Badge en badge reader

Iedere bezoeker ontvangt een Smart Badge waarmee zij informatie kunnen ontvangen over uw bedrijf door uw stand reader te scannen. De exposant vult voorafgaand aan de beurs in My Easyfairs hun bedrijfs- en productinformatie. Hoe uitgebreider het profiel gevuld wordt, hoe meer interessante informatie er gedeeld wordt met potentiële nieuwe relaties. Na de beurs, ontvangt u alle data van bezoekers die uw badgelezer hebben gescand per e-mail!* *behalve Govisibility

Visit Connect app

Aanvulling op de badge reader, maakt de applicatie Visit Connect het mogelijk om de badge van een bezoeker met een interessant profiel voor uw bedrijf te scannen. Het scanning is op uw initiatief en u kwalificeer leads door vragen te stellen en notities te nemen in de app.
google_play-logo

WELK EASYGO PAKKET KIEST U ?