Neem deel aan deze 1e editie van Pharma forum.

De nieuwe beurs voor Franstalige apothekers

24 + 25 septembre 2022
à Namur Expo

Pharma forum wordt georganiseerd in samenwerking met de Association des Unions de Pharmaciens (AUP), het Office des Pharmacies Coopératives de Belgique (Ophaco), het Plateforme de Première Ligne Wallonne (PPLW) en de Société Scientifique des Pharmaciens Francophones (SSPF) die een programma van geaccrediteerde conferenties en workshops zullen aanbieden. 

PharmaFiesta is ook onderdeel van het evenement, het beroemde evenement zal dit jaar plaatsvinden als onderdeel van het Pharma forum.

Door deel te nemen aan Pharma Forum, krijgt u de kans om de laatste trends en innovaties in de farmaceutische sector te ontdekken. Kom op 24 en 25 september in een professionele en ontspannen omgeving van gedachten wisselen met uw collega’s.

ER ZAL GEDURENDE DEZE TWEE DAGEN VEEL CONTENT BESCHIKBAAR ZIJN. 

U kunt gratis deelnemen aan geaccrediteerde conferenties en workshops. Bespreek de huidige thema’s met experts: Therapeutische voorlichting voor de patiënt, preventie van chronische ziekten, medicijnbeoordeling, etc.

Pharma forum, het zijn ook veel exposanten met gevarieerde en complementaire profielen

Ontdek de nieuwste trends en innovaties in de farmaceutische sector. Kom op 24 en 25 september in een professionele en informele setting met uw paren ruilen. 

PharmaFiesta zal ook plaatsvinden op het Pharma forum ! 

Tot ziens op zaterdag 24 september vanaf 19u.

Dit jaar heeft het befaamde PharmaFiesta evenement zijn krachten gebundeld met Pharma forum en zal het plaatsvinden in het kader van de tentoonstelling. Maak van deze gelegenheid gebruik om in een ontspannen sfeer ideeën uit te wisselen, mensen te ontmoeten en van gedachten te veranderen.

Let op: uw inschrijving voor Pharma Forum omvat niet uw inschrijving voor de PharmaFiesta. 

Wil je meedoen? Een bijkomende inschrijving is noodzakelijk. Alle verzoeken kunnen worden ingediend via ons online formulier

Wenst u deel te nemen aan Pharma Forum ?

Ontdek meer over onze deelnemingsformules en neem contact met ons op !

Praktische Info

Zaterdag 24 september 2022

9u – 17u

Zondag 25 september 2022

10u – 18u

NAMUR EXPO

Av. Sergent Vrithoff, 2

5000 Namen

Gratis inschrijving

Voor professionals in de sector

Onze partners