FarmaPartners – Medybox
FarmaPartners – Medybox

FarmaPartners – Medybox

A propos

FarmaPartners ontwikkeld gedurende 20 jaar door WP Group Luxembourg met als doel het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve assortimenten en oplossingen, exclusief, die voldoen aan de verwachtingen van apothekers, om het welzijn van patiënten te verbeteren en de winstgevendheid van apotheken te vergroten
Onze expertise stelt ons in staat om onze klanten in 8 landen een exclusief portfolio te bieden van producten van superieure kwaliteit van toonaangevende merken, evenals innovatieve oplossingen om te voldoen aan de veranderende behoeften van de farmaceutische industrie.
Dompel jezelf onder in de wereld van onze innovatieve oplossingen, MedyBox en MedyLocker. Deze oplossingen, exclusief ontwikkeld voor apotheken, bieden u 24/24 verkoopautomaten en intelligente lockers om een ​​Click & Collect-service aan te bieden die 24/7 beschikbaar is en een ongeëvenaard niveau van gemak en efficiëntie brengen in uw apotheek.
Ze zijn ontworpen om de manier waarop u werkt te transformeren en de toegang tot gezondheidszorg voor uw patiënten gemakkelijker en sneller te maken.

Actualités

Offres d'emploi

Information de contact

Nous contacter