Gollmann Zwick

Gollmann Zwick

A propos

Sinds 2006 ontwikkelt en produceert GOLLMANN automatiseringsoplossingen op maat voor apotheken en ziekenhuizen. Waarom maatwerk? Want geen twee apotheken zijn gelijk, en de installatie van een “standaardoplossing” vereist vaak compromissen – of zelfs grote veranderingen aan uw apotheek, met hogere kosten of een niet-geoptimaliseerd ruimtegebruik.

Wij vinden dat de robot bij de apotheek moet passen en niet andersom. Ons doel is een ideale oplossing te creëren die perfect voldoet aan de eisen van onze klanten op het gebied van ruimte, efficiëntie, prestaties en design. Onze claim: maximale flexibiliteit en individualiteit op basis van innovatieve technologie en de hoogste afwerkingskwaliteit – betrouwbaar, duurzaam en langdurig aan uw zijde – dat is waar het bij GOLLMANN om draait. Meer dan 2.500 tevreden klanten op drie continenten bevestigen ons succes.

Aangepaste, handgemaakte oplossingen zijn wat wij bedoelen met “automatisering op maat”. Hier presenteren wij u de belangrijkste informatie over onze producten en geven wij u een kijkje in onze moderne fabriek. Wij nodigen u ook graag uit voor een bezoek hier in Halle, waar wij een privérondleiding door de fabriek organiseren om u te laten zien hoe een GOLLMANN wordt gemaakt.

Met onze beste wensen en die van het hele GOLLMANN-team,

Produits

Actualités

Offres d'emploi

Information de contact

Nous contacter