24 + 25 september 2022 in Namur Expo

Registratie op Pharma forum

De apothekersvakbeurs

Twee dagen vol opleidingen, conferenties, workshops waarbij u als apotheker de mogelijkheid krijgt om te ontdekken en networken.

PharmaForum logo

Neem deel aan deze 1e editie van Pharma forum.

De nieuwe beurs voor apothekers

Pharma forum wordt georganiseerd in samenwerking met de Association des Unions de Pharmaciens (AUP), het Office des Pharmacies Coopératives de Belgique (Ophaco), het Plateforme de Première Ligne Wallonne (PPLW) en de Société Scientifique des Pharmaciens Francophones (SSPF) die een programma van geaccrediteerde conferenties en workshops zullen aanbieden. 

PharmaFiesta is ook onderdeel van het evenement, het beroemde evenement zal dit jaar plaatsvinden als onderdeel van het Pharma forum.

ER ZAL GEDURENDE DEZE TWEE DAGEN VEEL CONTENT BESCHIKBAAR ZIJN. 

U kunt gratis deelnemen aan geaccrediteerde conferenties en workshops. Bespreek de huidige thema’s met experts: Therapeutische voorlichting voor de patiënt, preventie van chronische ziekten, medicijnbeoordeling, etc.

Pharma forum is een panel van gespecialiseerde exposanten.

Ontdek de nieuwste trends en innovaties in de farmaceutische sector. Kom op 24 en 25 september in een professionele en informele setting met uw paren ruilen.

PharmaFiesta op het Pharma forum!

Tot ziens op zaterdag 24 september vanaf 19u.

Dit jaar heeft het beroemde evenement PharmaFiesta een partnerschap met Pharma forum en zal plaatsvinden als onderdeel van de beurs. Wilt u deelnemen? Solliciteer via ons online inschrijvingsformulier

Praktische Info

Zaterdag 24 september 2022

9u – 17u

Zondag 25 september 2022

10u – 18u

NAMUR EXPO

Av. Sergent Vrithoff, 2

5000 Namen

Gratis inschrijving

Voor professionals in de sector

Dank aan onze partners